Storstadens Lås HB > Låscylindrar

Låscylindrar

Storstadens Lås i Stockholm erbjuder försäljning och installation av låscylindrar.Assa Cliq
Inbyggt i det ergonomiskt formgivna nyckelgreppet finns ett chip med både minne och processor. Minnet innehåller såväl kryppterade koder som nyckelns unika identitet. Behörighetskoden är baserad på den etablerade krypteringsstandarden DES.

Assa Max
ASSA MAX (cylindrar och nycklar) levereras i en plomberad förpackning, för att ditt lås ska vara anonymt. Ingen ska veta vilket kodnummer eller låskombination du har. I förpackningen finns också "nyckelkortet". Det fungerar som ägarebevis och har en kod, som gör det omöjligt att skaffa fler nycklar (eller låscylindrar) med samma kombination som den nyckel/låscylinder du redan har. Ägarebeviset innehåller endast koden - inga namn eller andra personuppgifter. Allt för att garantera anonymiteten. Om du förlorar kortet går det inte att göra nya nycklar eller cylindrar. Paketet innehåller 5 st nycklar och finns med olika typer av låscylindrar, Det kan köpas över disk för den som vill montera själv.

Alfa låssystem
Den flexibla cylinderserien med Alfa låscylindrar erbjuder vi kunden marknadens mest flexibla cylinderprogram.De olika koncepten Classic, ANS och Flex ger kunden möjlighet att välja cylindrar som passar just hans behov. De olika koncepten är kompatibla med varandra, vilket betyder att du kan få många finesser i en och samma cylinder. Alfas låscylindrar är anpassade till skandinavisk och europeisk låshusstandard.

Alfa har juridiska skydd genom patent. Nycklar får endast tillverkas hos en av kunden utvald Alfalicensierad servicestation. Varje nyckel registreras och lämnas ut mot uppvisande av legitimation - rekvisition - kontrollkort

Evva låssystem
EVVA DPI. Varje nyckel är fräst med en sidkod, unik för varje licensierad återförsäljare. Nyckelämnen kan endast erhållas med av EVVA fräst sidkod. Detta gör att risken för illegal kopiering minimeras. Till varje låssystem medföljer en kontrollmapp innehållande nyckelkvittenskort, underskriftsbilaga, kontrollkort samt rekvisitionsblanketter. All tillverkning regleras genom licensavtal mellan EVVA och Storstadens lås.

EVVA 3KS. Marknadens mest exklusivaste låssystem. Trettio billioner kombinationer. Högre slitstyrka än någon annan cylinder på marknaden. Vändbar nyckel, borrskyddad, dyrksäker och kopieringsskyddade nycklar. Absolut högsta säkerhetsnivå.

GeGe DaCapo
KABA AB marknadsför en mycket speciell låscylinder som marknadsförs under namnet GeGe DaCapo. Det speciella med denna typ av låscylinder är att om man tappar en nyckel sitt hus. Så är det bara att ta fram en rödmärkt nyckel nummer två som man fick med när man köpte GeGe DaCapo första gången. Man tar denna nyckel och vrider runt i samtliga sina låscylindrar. Nu är de gamla nycklarna "bortprogramerade". Och nyckelkombination nummer två fungerar nu istället. Sedan är det bara att gå iväg till oss och tillverka så många nycklar som man behöver av nyckel "nummer två" Hela denna procedur kan göras en gång till. Utan att byta ut låscylindrarna

Kaba låssystem
Kaba Exper T och Kaba Elolegic är ett låskoncept som omfattar mekaniska (Kaba exper T) och elektromekaniska (Kaba elolegic) låscylindrar som kan integreras i samma installation. Låscylindrarna är baserade på samma mekanik, vilket gör att en Elolegic nyckel även kan användas i en exper T låscylinder. En exper T nyckel kan enkelt uppgraderas med ett chip för att fungera i en elolegic cylinder. Försvinner en nyckel kan den lätt tas ur systemet med enprogrammeringsdator och även med programmeringsnyckel eller kort. En nödnyckel finns även som kan öppna låset om t.ex inte batterierna byts ut i tid efter ljudvarning. Elektronikenheten drivs med batterier detta gör att kabeldragning till dörren ej behövs.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, porttelefoner, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Läs mer om Låscylindrar på företagets hemsida

Storstadens Lås HB
Hemsida: www.storstadenslas.se

Storstadens Lås HB

Storstadens Lås är ett låsföretag i Stockholm som bl a arbetar med inbrottsskydd, larminstallation, passersystem, utrymningsprodukter samt försäljning och installation av dessa.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, inbrottsskydd, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Vi arbetar för att göra våra kunder nöjda, samt också motsvara försäkringsbolagens och stöldskyddsföreningens krav, och hitta en funktionslösning som tillgodoser alla partners mål.