Assa AB > Låshus

Låshus

Låshus för de flesta typer av inner- och ytterdörrar för kontor, industrier och bostäder. Assa kan erbjuda ett komplett program låshus passande alla behov av säkerhet, bekvämlighet och utrymning. Låshusen är konstruerade för att uppfylla högt ställda myndighetskrav för intrång och brand.

Låshusen är framtagna för alla typer av dörrkonstruktioner och finns med olika mått för att tillgodose exempelvis dörrar med smala profiler och olika typer av elektriska slutbleck. De flesta låshusen kan förses med mikrobrytare för elektriskt kontrollerade dörrar och passersystemlösningar.

Produktprogrammet omfattar bland annat patenterade hakregellås. Regeln hakas samman med dörrkarmens slutbleck och bildar ett svårforcerat förband, så kallat kopplande förband.

Utvecklingen, evolutionen, går inte att hindra. Vi kan bara sträva mot att utveckla produkter som möter de ökade kraven på trygghet och användarvänlighet. Sex olika produktserier har tagits fram, som innefattar låshus för de flesta typer av inner- och ytterdörrar för kontor, industrier och bostäder.

Läs mer om Låshus på företagets hemsida

Assa AB
Hemsida: http://www.assa.se

Assa AB

ASSA utvecklar och marknadsför säkerhets och låssystem, beslagsprojektering, lås projektering allt från mindre passersystem till komplexa integrerade säkerhetssystem
för kommersiella, offentliga byggnader och flerbostadshus.

Assa finns i hela landet och ställer upp för informationsträffar och projekteringar där kunden finns. Försäljning och installation via utbildade och certifierade återförsäljare för att garantera kunden absolut resultat vad gäller installation, driftsättning och efterservice.