Slottsbro AB > Lekutrustning / Fjäderlek

Lekutrustning / Fjäderlek

Slottsbro AB är tillverkare av lekplatsutrustningar. Fjäderleken ger barnen chansen att tämja allt från den rytande tigern till den snabba racerbilen.


Fjäderleken har varit med länge och dess popularitet håller i sig tack vare den roliga och händelserika leken som den erbjuder.

Fjäderleken är tillverkad i limträ lärk samt högtryckslaminat, HPL. Konstruktionen är mycket stabil och håller för många års nyttjande. Många av modellerna kan även erbjudas som dubbelsitsiga. Se informationsrutan längs till höger.

All fjäderlek levereras helt hopmonterad. Detta minimerar det arbete och den tid det tar från att leveransen anlänt tills monteringsarbetet är slutfört. Fjäderleken grävs bara ned och behöver inte gjutas. Vi beräknar tidsåtgången för montering av vår enkla fjäderlek till en timme och två timmar för den dubbla.

Läs mer om Lekutrustning / Fjäderlek på företagets hemsida

Slottsbro AB
Hemsida: www.slottsbro.se

Slottsbro AB

Slottsbro AB har tillverkning och försäljning av lekplatsutrustning och parkutrustning för offentlig miljö, idrottsmaterial cykelgarage förrådsbodar mm.

Kunskapen att tillverka lekplatsutrustning har funnits i våra lokaler i 20 år. Vi är flexibla och kan skapa speciallösningar efter kundens specifika behov.

På Slottsbro har vi alltid använt trä som huvudmaterial till våra produkter, och 1990 började vi arbeta i lärkträ. Lärkens naturliga beständighet mot röta gör att den inte behöver behandlas med några giftiga kemikalier. Under årens lopp har vi lärt oss mer och mer om lärkträ och vi blir mer och mer övertygade om lärkens kvaliteter.

Cykelgarage, Cykelställ, Fjäderlek, Gunga, Gungor, Idrottsmaterial, Lekpark, Lekplats, Lekplatsutrustning, Lek- och parkutrustning, Parkbänkar, Parkmöbler, Parksoffor, Parkutrustning, Skateboardramper, Staket,