Byggbasen Sverige AB > Leverantörsportalen

Leverantörsportalen

Byggbranschens leverantörsportal, en portal för bygg-, fastighet- och installationssektorn för att förmedla och validera grunduppgifter om befintliga och potentiella leverantörer och handelspartner.

Leverantörsportalen.se är en portal för bygg-, fastighet- och installationssektorn för att förmedla och validera grunduppgifter om befintliga och potentiella leverantörer och handelspartner.

Leverantörer och entreprenörer kan uppdatera sina företagsuppgifter för att bli sökbara på Byggbasen.com och för att få förfrågningar från Leverantörsportalens användare.

Inköpare, uppdragsgivare, arkitekter, fastighetsägare och projektledare kan skapa inköpsposter och dokumentmappar som kan delas för att få in offerter och för samarbeten.

Databasen är uppdaterad genom tusentals uppdateringar varje dag av leverantörer, inköpare, Byggbasens anställda och genom kopplingar till grundläggande affärsdata.

Läs mer om Leverantörsportalen på företagets hemsida

Byggbasen Sverige AB
Hemsida: www.byggbasen.com

Byggbasen Sverige AB

Byggbasen Sverige AB är ansvarig utgivare för söktjänsten www.byggbasen.com samt www.leverantorsportalen.se med dokumenthantering.

Vi har sedan 2001 levererat webbaserade lösningar för att underlätta samarbeten mellan inköpare och leverantörer inom byggsektorn.