Ramirent AB > Liftar

Liftar

Ramirent har uthyrning av liftar. Våra liftar är anpassade till dagens byggmetoder med allt större inslag av monteringsfärdiga element.


Vi har liftar med den senaste tekniken, som automatiskt nivellerande stödben, skumfyllda hjul och plattformar med dubbla utskjut. Med dagens räckvidder är liftar ofta ett starkt alternativ till byggställningar och klätterplattformar.

Läs mer om Liftar på företagets hemsida

Ramirent AB
Hemsida: www.ramirent.se

Ramirent AB

Ramirents huvudsakliga verksamhetsområde är maskinuthyrning av exempelvis: anläggningsmaskiner, byggmaskiner, kranar, hissar, men även uthyrning av bodar, vagnar, ställningar och skyddsräcken mm.

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Idag arbetar närmare 650 personer i Ramirent. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 13 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Vi vill vara nära dig som kund. Därför har vi kundcenter på cirka 60 platser över hela landet. Vårt lokala tankesätt ger dig det lokala företagets fördelar. Du vet vilka som jobbar på ditt närmaste kundcenter, och att de alltid är beredda att ställa upp för dig vilka utmaningar du än står inför.