Armstrong World Industries AB > Linoleumgolv

Linoleumgolv

Linoleumgolv från Armstrong World Industries är extremt slitstarkt och har lång livslängd. Det är fullständigt naturligt och öppnar en värld av designmöjligheter med ett spektrum av färger och mönster.


Kompromissa aldrig när det gäller golvbeläggningar – DLW Linoleum säkrar hållbarhet, kompromisslös design och ekonomi! Den är till stora delar tillverkad av förnyelsebara material, den är lätt att rengöra och oerhört slitstark. Nästan ingen annan golvbeläggning har tagit emot så många miljömärken som DLW Linoleum. Dessutom är den väldigt lättskött tack vare de skyddande ytskikten PUR och LPX.

Diskreta färgskalor i harmoniska och naturliga färger, eleganta gråtoner och ljuvliga starka färger: DLW:s Linoleum-kollektion erbjuder ett helt unikt färgsystem¬ – en ny kreativ frihet. Alla färger kan skapa perfekta kombinationer, så väl inom en färgton som övergripande. Detta konsekventa system ger oanade möjligheter att kombinera och variera färger.

Den flerfärgade Camouflage smälttråden är nästan osynlig och kan fås till hela Marmorette-sortimentet samt Granette och Linodur.

DLW Linoleum är golvbeläggningen med nästan neutral CO2–balans som ger dig obegränsade möjligheter till fantastiska kompositioner. Vi ser fram emot att höra av dig!

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1.

Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.

Läs mer om Linoleumgolv på företagets hemsida

Armstrong World Industries AB
Hemsida: www.armstrong.se

Armstrong World Industries AB

Armstrong World Industries AB är en golvtillverkare och leverantör av bl a plastgolv, linoleumgolv, textilgolv i nålfilt vinylgolv och designgolv för offentliga miljöer.

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1. Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.