HIAK AB > Ljuddörrar av stål

Ljuddörrar av stål

HIAK AB tillverkar ljuddörrar av stål. Vi utformar våra ståldörrar efter kundens önskemål på storlek, utseende och funktion.


HIAK tillverkar ståldörrar för miljöer där det ställs höga ljudkrav. Våra dörrar finns i enkel- och pardörrsutförande samt som skjutdörrar.

Enkeldörren tillverkas som standard i storlekar från 7 x 7M till 15 x 31M.

Pardörren från 11 x 20M till 44 x 44M. Skjutdörrar tillverkas efter kundens kravspecifikation. Vid behov av större storlekar kontakta oss för information.

Läs mer om Ljuddörrar av stål på företagets hemsida

HIAK AB
Hemsida: www.hiak.se

HIAK AB

HIAK AB, Hedemora industriakustik, är levererantör och installatör av bla bullerdämpning för kontor, manöverrum och väggsystem, ljuddörrar, ljuddämpare för industri mm.

Vi är ett företag med 50 års erfarenhet av bullerdämpning. Dessa år av leveranser och installationer har gett oss en mycket bred erfarenhet och möjlighet att utveckla företaget i takt med de krav som marknaden ställer.

HIAK levererar bullerdämpande produkter till de flesta applikationsområden, från lösningar av enklare bullerproblem till leveranser med komplicerade problemställningar.

Vi är ett certifierat företag enligt ISO 9001:2000 och i ISO 14001:2004.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och pålitlighet.

Vi lämnar ljudgaranti på våra leveranser.

Manöverrum, personalrum, pausrum, maskininbyggnader, ljuddörrar, industriljuddämpare, bullerväggar. Intern bullerdämpning,
extern bullerdämpning.