Lättklinkerbetong AB > LK Bjälklag

LK Bjälklag

LK Bjälklag ett mycket bra underlag för fortsatt byggnation.

LK Bjälklag klarar upp till 6 m spännvidd, vilket medger friare planlösning. Det är tillverkat av standardmoduler, men ändå flexibelt.

Det är lätt att göra håltagningar för avlopp och att det är skruv- och spikbart underlättar montage av undertak. Lättklinkerbetong är obrännbart och ljudabsorberande.

Vi levererar ditt LK Bjälklag med vår egen kranbil så att du får hjälp att få det på plats. eller komplett monterat om du föredrar det. LK Bjälklag är snabbmonterat oavsett väder och okänsligt för fukt.

Läs mer om LK Bjälklag på företagets hemsida

Lättklinkerbetong AB
Hemsida: https://lkb.se/

Lättklinkerbetong AB

Vi levererar prefabricerade betongelement till stora och små projekt. Med kunden i fokus, levererar och monterar vi kundanpassade helhetslösningar med väggar, bjälklag och grunder.

Vi levererar "just in time" för att skapa en effektiv arbetsgång. Vi finns med från första rådgivningen, genom projektering, tillverkning och transport, till montage på byggplatsen.

Betong är ett material med flera goda egenskaper. Våra prefabricerade betongelement är fukttåliga, ljud- och värmeisolerande, brandsäkra med lång livslängd och låga krav på underhåll.