VUAB > Luft-/luftvärme

Luft-/luftvärme

Ventilationsutveckling AB är leverantörer av luftvärmepumpar från Toshiba.


Med Toshibas får du en behagligare inomhustemperatur, varmare golv och renare luft. Din elförbrukning sjunker och du sparar miljön. Dessutom minskar du kostnaden för uppvärmning redan från första dagen. Toshibas produkter är framtagna för nordiskt klimat och är mycket energieffektiva.

Med en luftvärmepump får du värme på vintern och svalkande skönt på sommaren. En knapptryckning på fjärrkontrollen och värmepumpen blir luftkonditionering.

Toshibas effektiva luftvärmepumpar är utrustade med unik luftrening. Vi har flera modeller som passar allt från den lilla sommarstugan till den stora villan, företaget eller butiken.

Läs mer om Luft-/luftvärme på företagets hemsida

VUAB
Hemsida: www.vuab.se

VUAB

Ventilationsutveckling arbetar med entreprenad av värmepumpar, luftkonditionering och energibesparing, fastighetsvärme, fastighetskyla, industrikyla, kontorskyla, datarumskyla, butikskyla. Kunderna är privatpersoner, företag och institutioner.

Ventilationsutveckling är ett familjeägt entreprenörsföretag som grundades 1974. Sedan 1980 är vi "generalagent" för TOSHIBA:s luftkonditioneringar och värmepumpar i Sverige.

Vårt huvudkontor ligger i Täby, norr om Stockholm och våra egna regionkontor finns i Jönköping, Göteborg och Malmö. Vi är idag ca 60 anställda och tillsammans med våra utvalda samarbetspartners finns vi över hela Sverige.

Behoven och lösningarna för våra kunder varierar mycket. Här finns alla typer; från villaägaren som vill sänka sin energiförbrukning, till butiken och kontorsrummet som behöver kylas ner sommartid, eller den stora industrifastigheten som behöver både värme och kyla. åra samarbetspartners är handplockade och noga utvalda på sitt respektive område. De har alla lång erfarenhet av branschen och ett gott renommé på marknaden.

Samtliga är ackrediterade kylinstallatörer.