Kylprodukter i Kivik AB > Luftavfuktare

Luftavfuktare

Kylprodukter i Kivik AB är tillverkare luftavfuktare. LAK-20D är en kanalansluten luftavfuktare avsedd för mindre utrymmen.


LAK 20D är en kanalansluten avfuktare speciellt lämpad för mindre utrymmen, t.ex. bubbelpooler, villapooler, duschrum, byggnader och vattenskador.

LAK 20D monteras i angränsande utrymme och anslutes till kanalsystem med till- och frånluftsdon. Man kan också placera avfuktaren i den lokal som avfuktas, man ansluter då endast trycksidan på avfuktaren.

Läs mer om Luftavfuktare på företagets hemsida

Kylprodukter i Kivik AB
Hemsida: www.kylprodukter.se

Kylprodukter i Kivik AB

Kylprodukter har installation och service av kylanläggningar och frysanläggningar samt luftkonditioneringar, värmepumpar och mobilkyla. Tillverkning av avfuktare, kylaggregat, frysaggregat och luftridåer i Malmö, Trelleborg, Ystad, Sjöbo och Tomelilla med omnejd,

Kylprodukter i Kivik AB, finns på det fagra Österlen. Vi är ett familjeföretag som startades 1980 av Sven Bladh som enmansföretag. Företaget har haft en positiv utveckling, de sysselsätter idag 15 personer.

När du anlitar Kylprodukter i Kivik AB, träffar du professionella montörer med lång erfarenhet av branschen och som är vana att ta ansvar. Vi arbetar hårt för att alltid vara uppdaterade när det gäller nya produkter samt nya köldmedier. Vi hjälper dig att få energieffektiva anläggningar, något som du sparar pengar på. Oavsett märke står vi till tjänst med reparation av din anläggning och Du får alltid garanti på det arbete som är utfört.