Wester Byggträ AB > Lusthus

Lusthus

Wester Byggträ är tillverkare av lättmonterade lusthus.

Att pryda sin trädgård med lusthus har 1000-åriga anor. Från början var det en företeelse i från Orienten, men sedermera har sydeuropéer och även nordbor anammat idén.

Byggstilen är dock mer anpassad för vårt klimat och behov.

Att få sitta ner och koppla av i ett lusthus en härlig sommardag eller kväll tillsammans med vänner klingar högt på listan över härliga stunder man kan uppleva. Man skulle också kunna tänka sig en tidning eller en bra bok i denna miljön. Lusthuset blir vad man gör det till!

Läs mer om Lusthus på företagets hemsida

Wester Byggträ AB
Hemsida: www.wester-byggtra.se

Wester Byggträ AB

Wester Byggträ är tillverkare lantbruksdörrar, lantbruksfönster, friggebodar, hästdörrar, lusthus, förråd, lekstugor samt lättmonterade stugor under eget varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB med tillhörande varumärke Grästorpstugan är beläget i hjärtat av Västra Götalands län. Företaget har varit verksamt inom träindustrin sen 1973. Vårt kunnande och fina produkter har gjort att vi ligger långt framme i utvecklingen. Tillverkningen av fönster och dörrar till lantbruks- och industrilokaler är sedan starten på 70-talet Wester Byggträ AB:s största produktområde. Men under 80-talet har stugor blivit en del av tillverkningen. 1995 fick de varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB och Grästorpstugan har ett brett sortiment med trivsamma och lättmonterade stugor, förråd, garage, lekstugor och lusthus. Med enkla steg-för-steg anvisningar med utförliga instruktioner och förklarande bilder gör vi det enkelt för dig att sätta ihop ditt hus.

Besök även Wester Byggträ AB permanenta utställning som ligger alldeles vid väg 47!