Glim Betongprodukter AB > Mageba Brofogar

Mageba Brofogar

Glim Betongprodukter AB är leverantör av Mageba Brofogar. Som nyhet på den svenska marknaden presenterar vi den nya generationens brofogar baserad på elastiska polymerer.

Jämfört med andra liknande system så har Polyflex en rad fördelar: Bekväm överfart för trafiken, fogen är helt slät. Det minskar vägljudet till nästan helt tysta övergångar. 100 % vattentäta, mycket flexibel installation i delar (kan stänga av och reparera ett körfält i taget). Materialet är extremt slittåligt och rivhållfast samtidigt som det är flexibelt och ger släta övergångar.

Läs mer om Mageba Brofogar på företagets hemsida

Glim Betongprodukter AB
Hemsida: www.glim.se

Glim Betongprodukter AB

Glim Betongprodukter AB är tillverkare av fogbryggor och betongprodukter för rörelsefogar, stålstommar, ingjutningsgods och armering.

GLIM arbetar utvecklar och är tillverkare av egna produkter samt representerar ett antal välkända varumärken inom byggbranchen. Främst handlar det om produkter kring rörelsefogar, balkonger, ingjutningsgods och armering.

GLIM säljer flexibla kvalitetsprodukter som är anpassade efter kundens krav och önskemål. GLIM strävar alltid efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Företaget och leverantörerna är sedan länge välkända inom byggbranschen. Det gemensamma kunnandet står till kundernas förfogande. Som kund kan du lita på att GLIM gör allt för att du ska bli nöjd.

Rörelsefogar, fogtätning, Migua, fogbrygga, fogning betong, vattentäta fogar, fogar i golv, foglist, fog, najomatsystem, najomat, tvärkraftsdon, balkongarmering, ingjutningsgods, transportankare, lyftankare, garage, carport, förrådsbyggnader