KD Solskydd AB > Markiser

Markiser

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av markiser. Markiser ger ett behagligare klimat inomhus, gör huset mycket snyggare och ger det personlighet.

Det skyddar även din dyra soffa i vardagsrummet eller tavlorna på väggen från att solblekas.

Markiser kan skräddarsys för ditt hus. Du väljer färg form och tillval. KD Solskydd anpassar alltid sina markiser efter kundens önskemål.

Ett brett sortiment med markiser av gedigen kvalitet hittar du hos KD Solskydd. En komplett leverantör med snart 40 år i branschen och återförsäljare över nästan hela Sverige.

Läs mer om Markiser på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd AB är en leverantör och tillverkare av solskyddsprodukter från Nordic Light som plisségardiner, lamellgardiner, persienner och alla typer av markiser. Vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3000 kvm

Vår omsättning ligger runt 50-60 miljoner med en personalstab runt 25-50 personer beroende på säsong. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Egna Sökord:
Fasadpersienner, Lamellgardiner, Markiser, Solskydd, Solskyddsprodukter, Persienner, Plisségardiner, Screen, Somfy,