Starka Betongindustrier KB > Marksten

Marksten

Bland marksten från Starka Betongindustrier, kan främst nämnas Bya-sten. Originalet som fått många efterföljare. Den är precis lika stark, tålig och underhållsfri som våra övriga produkter.


Bya-sten® bär ålderspatina redan från början på grund av en speciell tillverkningsteknik, men den är precis lika stark, tålig och underhållsfri som våra övriga produkter.

Riktigt vackra ytor blir det om du kompletterar med andra delar av det breda sortimentet, t ex den dekorativa cirkeln, den användbara 250-helstenen eller den kvadratiska 140x140-stenen som är strukturerad på överytan. Välkommen att botanisera bland vår Bya-stens familj!

Bland övriga markstenar i vårt sortiment kan nämnas: Siena®, Gårdsten Struktur, Uni-Coloc

Läs mer om Marksten på företagets hemsida

Starka Betongindustrier KB
Hemsida: www.starka.se

Starka Betongindustrier KB

Starka Betongindustrier är tillverkare och leverantör av bland annat: byasten, markbetong, betongplattor, trädgårdsplattor, marksten, trädgårdsmurar med mera. Välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl.

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet.

Starka har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

Service, Kvalitet, Nytänkande i Betong! Kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet!
Starka Betongindustrier strävar efter att erbjuda det bästa alternativet på marknaden.