FBB Finspångs Brunnsborrning AB > Maskinpark

Maskinpark

Finspångs Brunnsborrning AB i Finspång har Sveriges modernaste maskinpark.

Vi själva och våra kunder ställer höga krav på effektivitet, miljöegenskaper och säkerhet. Därför satsar FBB helhjärtat på kvalitet, prestanda och driftsäkerhet när det gäller maskiner och utrustning.

Läs mer om Maskinpark på företagets hemsida

FBB Finspångs Brunnsborrning AB
Hemsida: www.fbb.se

FBB Finspångs Brunnsborrning AB

Finspångs Brunnsborrning AB (FBB) har sedan starten 1979 utvecklats till ett av Sveriges största vatten- och energiborrningsföretag. Företaget består av sju aktiva och moderna borriggar lämpade för vatten-, energi- och entreprenadborrning. Vi äger fem av marknadens kraftigaste kompressorer för borrning vilket bättre möjliggör att rätt borrdjup skall kunna uppnås. Samtliga borriggar och kompressorer är utrustade med miljömotorer. Utöver borriggspersonalen har vi en pumptekniker samt två arbetande lag som är specialiserade på kollektormontage och svetsning av dessa.

Finspångs Brunnsborrning är ISO - certifierat inom tre olika områden; miljö, kvalitet samt arbetsmiljö. Detta innebär att vi följer internationellt uppsatta standarder och att vi årligen genomgår revisioner där SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, djupgående granskar vårt arbete för respektive certifikat.