Junckers Industrier A/S > Massiv Stavparkett

Massiv Stavparkett

Junckers Industrier A/S är tillverkare av massiv stavparkett. Varje klassiskt golvmönster kan i kombination med olika typer av trä skapa ett unikt uttryck och ge ditt rum en exklusiv känsla.


Mönstren kan användas över hela golvet men även i olika kombinationer för att skapa friser och ramar, till exempel för att markera en sittyta. Vi hjälper dig också gärna med ett mönster du själv har designat.

Läs mer om Massiv Stavparkett på företagets hemsida

Junckers Industrier A/S
Hemsida: www.junckers.se

Junckers Industrier A/S

Junckers Industrier A/S är en av Europas största tillverkare av massiva trägolv, designgolv, skeppsgolv, sportgolv och golvvärme mm. som sysselsätter mer än 450 personer över hela världen. Företagets främsta målsättning är att tillverka produkter av högsta kvalitet utifrån en ständig dialog med våra arkitekter, byggföretag, entreprenörer och ägare. Tack vare det nära samarbetet med branschkunniga kan Junckers behålla sin position som Europas ledande leverantör.

Junckers Industrier A/S verkar inom två sektorer, massiva trägolv och golvbehandling. Junckers har sju dotterbolag och finns representerade i mer än 30 länder.