OB Wiik AB > Mässtält och utställningstält

Mässtält och utställningstält

OB Wiik är leverantör av mässtält och evenemangstält med självbärande konstruktioner av aluminium.

Vi kan bygga tält i den storlek du önskar.

Kombinera olika väggar
Tältväggar levereras med eller utan katedralfönster. Vi kan också leverera tält med ljustäta tak och väggar. Den dukklädseln använder vi till utställningar och konserter, där dagsljuset inte får påverka den aktivitet som är i tältet.

Dörrsystem
Till mäss- och evenemangstält kan vi leverera aluminiumdörrar med glas. Som alternativ till dörr, kan alla väggar öppnas och skjutas åt sidan till den öppning du önskar.

Stort urval av golv och tilläggsutrustning
Till alla våra tält väljer du golv efter smak och behov. Våra golv kan läggas direkt på mark eller byggas upp och anpassas till underlaget. Vi kan om önskemål finns, även lägga mattor på alla golv.

Läs mer om Mässtält och utställningstält på företagets hemsida

OB Wiik AB
Hemsida: www.obwiik.se

OB Wiik AB

O.B.Wiik etablerades 1912 och är tillverkare och producent av bl a lagerhallar, presenningar, maskinhallar, väderskydd och arbetstält.
Oavsett vilken produkt du väljer från OB Wiik, står våra serviceorienterade medarbetare till förfogande för dig. För våra kundrådgivare är förfrågningar om skräddarsydda lösningar vanligare än standardlösningar.
Vi ställer gärna upp och förändrar utrustning i takt med skiftande behov, och för att säkra en lång och produktiv livstid.

Hallar, Plasthallar, Evenemang, Evenemangstält, Evenemangsprodukter, Quick-Up Tält, Topptält, Stativtält, Mässtält, Utställningstält, Scener, Läktare, Begagnade tält, Containernät, Taksäkringsnät, Båthus, PVC-presenningar, Lättviktspresenningar, Ställningsnät, Fasadduk.