A analys AB > Materialprov och analys

Materialprov och analys

A analys analyserar asbest och andra miljöfarliga ämnen

Vi analyserar asbest och andra miljöfarliga ämnen och material åt företag och privatpersoner.

Aanalys testar alla olika material för asbest och har flera priser som passar de flesta företag och privatpersoner. Material där man kan hitta asbest användes t.ex. som: Värmeisolering, brandisolering, golvmattor, mattlim, asfaltslim, kakelfix, kakelfog, fönsterbänkar, i ventilationsanläggningar och mycket mer.

Då asbest kan vara farligt på flera nivåer är det alltid bra att analysera materialet om man misstänker att det kan finnas asbest i det. Aanalys testar flera olika typer av material och finns mitt i Stockholm på Nynäsvägen. Kom förbi med ert prov så analyserar de det.

Läs mer om Materialprov och analys på företagets hemsida

A analys AB
Hemsida: www.aanalys.se

A analys AB

Vi på Aanalys testar alla olika material för asbest och har flera priser som passar de flesta företag och privatpersoner. Material där man kan hitta asbest användes t.ex. som:Värmeisolering (t.ex. rörisolering), brandisolering, golvmattor, mattlim, asfaltlim, kakelfix, kakelfog, fönsterbänkar, i ventilationsanläggningar och mycket mer. Då asbest kan vara farligt på flera nivåer är det alltid bra att analysera materialet om man misstänker att de kan finnas asbest i det. Vi testar flera olika typer av material och finns mitt i Stockholm på Nynäsvägen. Kom förbi med ert prov så analyserar vi det.