Moelven Modus AB > Mellanväggar

Mellanväggar

Moelven Modus AB är leverantör av mellanväggar. Uni Wall är uppbyggt i ett modulsystem som ger väggen ett traditionellt och sobert utseende.

Uni Wall finns även med tillvalet inredningsskena. Då utgörs skarven mellan modulerna av en infälld inredningsskena för enkel upphängning av möbler.

Läs mer om Mellanväggar på företagets hemsida

Moelven Modus AB

Tänker du på rumsytorna i ditt kontor som en uppsjö av kreativa möjligheter? Om svaret är nej, rekommenderar vi en närmare bekantskap med Moelven Eurowand – Sveriges ledande tillverkare av kompletta, snygga rumslösningar med monteringsfärdiga och flyttbara innerväggsystem.

Täta väggar, glaspartier, dörrar och inredning – med våra produkter skapar du ett estetiskt tilltalande och funktionellt kontor på rekordtid. Förutom att metoden är miljövänlig och ekonomisk så rymmer den, till skillnad från platsbyggda lösningar, en stor mängd flexibilitet. För vem vet: Kanske ser kontorets behov annorlunda ut redan om två år? Tänk flexibelt redan från början – se till att rumsytorna i ditt kontor inte är huggna i sten.