Beckers Färg > Möbler och Snickerier

Möbler och Snickerier

Beckers kan erbjuda vattenburna lackfärger för alla slags snickerier.


Beckers Scotte Snickerifinish 40 är en vattenburen halvblank akrylatfärg anpassad för proffs. Den är lättstruken, har bra utflytning och täckförmåga. Snickerifinish finns även i glans 70.

För ställytor rekommenderas Elegant Aqua Lackfärg som finns i tre glanser. Elegant Lackfärg V är en vattenburen högblank alkydfärg av hög kvalitet, anpassad för målning av möbler och snickerier inomhus. Ger en hård högblank yta.

Läs mer om Möbler och Snickerier på företagets hemsida

Beckers Färg

Beckers Färg är en av Skandinaviens ledande färgtillverkare av vattenburen färg för ytbehandling av träfasader, putsfasader, våtrumsmiljöer, trä, metall, väggar, golv och tak. I vårt sortiment finns även ett brett sortiment av spackel.

Beckers var första färgtillverkaren som fick Svanenmärka produkter. Och vi är idag den färgleverantör som har flest svanenmärkta produkter, varav många dessutom rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Miljö och kvalitet är viktigt för oss, därför arbetar vi aktivt med att miljöanpassa våra produkter. Målet är att 99% av produkterna ska vara vattenburna 2010.

Arkitekter, beskrivare och beställare kan vända sig till Beckers Målerisupport för att få snabba och tydliga svar på alla typer av ytbehandlingsfrågor. Målerisupport ombesörjer även allt från färgkartor till specifika uppstrykningsprover.