Montal AB > Montal Nika Balkonginglasning

Montal Nika Balkonginglasning

Balkonginglasning utan lodräta glasprofiler från Montal AB ger ett transparent intryck på husfasaden samt ett ostört panorama från balkongen.


Glaspartierna glider i ett och samma spår och täcker hela balkongöppningen utan nivåskillnader. Glasen kan man skjuta i sidled som man själv önskar och de kan vridas inåt med den patenterade mekanismen så att balkongen blir helt öppen.

Inglasningen har inga lodräta glasprofiler utan ger ett transparent intryck på husfasaden samt ett ostört panorama från balkongen.

Eftersom systemet kan skjutas över inner- och ytterhörn klarar det även av mångsidiga balkonger. Det är också enkelt och tryggt att putsa glasen, tack vare mekanismen, för man behöver inte sträcka sig över räcket för att komma åt glasens utsida.

Läs mer om Montal Nika Balkonginglasning på företagets hemsida

Montal AB
Hemsida: www.montal.se

Montal AB

Montal AB är tillverkare till inglasning av balkonger, balkonginglasning, iglasning av uterum och iglasning av vinterträdgårdar, entrétak, balkongräcken mm.

Vi kan erbjuda dig ett skönt och ljust uteklimat året om. På Montal har vi ett brett utbud av vinterträdgårdar, och därför kan du vara säker på att hitta något som passar både dina önskemål och din plånbok. Vi bygger med moderna material och lösningar, så det blir både snyggt och säkert. Och vi har mängder med lösningar samtidigt som vi är experter på att skräddarsy en inglasad veranda, eller vinterträdgård, så du blir nöjd. Mer än nöjd!