AB Fönsterdesign > Montering och service

Montering och service

Hos oss får du diplomerad experthjälp hela vägen från första idé till genomfört projekt. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig ett lyhört och kompetent förslag.


I samråd projekterar och installerar vi, plus upprättar service- och underhållsavtal för smidig och problemfri drift. Vårt sätt att arbeta gör livet enklare för dig som är ansvarig för inköp och underhåll av invändiga och utvändiga solskydd. Oavsett om du är arkitekt, privatperson eller byggherre, vi har erfarenheter från lägenheter och stora byggprojekt.

Som diplomerade solskyddstekniker har vi dokumenterade kunskaper som garanterar dig det bästa solskyddet med optimal funktion.

Läs mer om Montering och service på företagets hemsida

AB Fönsterdesign
Hemsida: https://fonsterdesign.se/

AB Fönsterdesign

Fönsterdesign informerar,säljer och monterar solskydd/insynsskydd.
I våra butiker har du möjlighet att se och känna på det bästa solskyddsbranschen har att erbjuda. Kollektionerna uppfyller dagens behov av design, stil och effektiv styrning, smarta installationer.
Vår breda erfarenhet kommer väl till pass vid produktval och installationer i små hus till stora affärslokaler där användarvänlighet, energibesparing och komfort är viktiga frågeställningar.
För att få ut mesta möjliga kvalitet av solskyddet ska installationen vara väl anpassad till plats och användningsområde; vi har personal till det också.
Så får man glädje och nytta av sin investering i många år. Hållbar helt enkelt.

STIL, KVALITET OCH KOMFORT