Infometric AB > Möt en kund

Möt en kund

Sedan 2006 har brf Vallgossen använt Infometrics system för att fördela kostnaderna för el och vatten efter varje lägenhets individuella förbrukning.


När den tidigare leverantören av mätsystem upphörde med sin verksamhet blev det bråda dagar för bostadsrättsföreningen Vallgossen i Stockholm. Genom att välja Infometric lyckades man lösa mätnings- och debiterings-frågan på ett smidigt – och rättvist – sätt.

Läs mer om Möt en kund på företagets hemsida

Infometric AB
Hemsida: www.infometric.se

Infometric AB

Infometric AB är ledande leverantör av mätsystem för energimätning, enhetsmätning, kollektivmätning och komfortmätning mm till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och elnätsbolag i Sverige.

Infometrics energimätsystem Info-El® mäter, bearbetar och rapporterar den faktiska förbrukningen av varmvatten, kallvatten, värme, gas och el.

Grunden för Infometric lades när den första releasen av insamlings-programvaran InfoEl släpptes 1995. Vårt första system (110 mätpunkter) levererades till BRF Brevduvan 1997. Vår största enskilda leverans är 6000 mätpunkter till Svebo/Sthlm Energi. Infometric har sedan starten byggt på sitt erbjudande med hjälp av motiverad personal och flera mycket kompetenta partners.

Infometric AB är ett dotterbolag inom Vetico koncernen som sysselsätter ca 120 personer med en omsättning under 2008 på 148 milj. kr.