Ajour Trading Sweden AB > MPC Polerpasta för naturstensgolv

MPC Polerpasta för naturstensgolv

MPC Polerpasta för naturstensgolv är ett stenglanspulver i pastaform för golvrenoveringsmetod från Ajour Trading Sweden AB som blir enklare än kristallisering.


Används på alla kalkhaltiga material. Vanlig skurmaskin ger fullgott resultat. MPC restaurerar den naturliga skönheten hos marmorgolven med samma ingredienser som används i fabrik vid tillverkning och slutfinish av marmorplattor. Pastan etsar inte.

Läs mer om MPC Polerpasta för naturstensgolv på företagets hemsida

Ajour Trading Sweden AB
Hemsida: http://www.ajourtrading.com

Ajour Trading Sweden AB

Ajour Trading Sweden AB i Fjällbacka utför golvrenovering, golvlagning, golvrengöring, golvslipning, golvläggning stengolv m.m. i Göteborg.

Vi renoverar befinliga golv och lägger helt nya. Marmor, kalksten, granit, terrazzo, skiffer, övrig natursten, betong, klinker, trä och textil är några exempel på material som ingår i vårt sortiment.

Ajour utför slipningar, lagningar, rengöring och övriga behandlingar. Även stenlagning med stenlim. Vi vet vilka golv som passar bäst, hur man stoppar smutsen i entrén och vilka metoder som är bra för att hålla golven hela, rena och lättskötta. Dessutom forskar vi kontinuerligt kring golv och deras underhåll.

De smartaste golvprodukterna, städ- och underhållsmaskinerna hittar du hos oss och våra återförsäljare. Självklart lär vi ut vår kunskap, har vi renoverat eller lagt ett golv, utbildar vi er, så att golvet sedan kan skötas på bästa och lättaste sätt.

Man kan rent av säga att vi är Centrum för Golvkunskap!