Starka Betongindustrier KB > Murar

Murar

StackStone är en mursten från Starka Betongindustrier som med en dekorativt knäckt yta öppnar för många olika lösningar.


StackStone® är en mursten som med en dekorativt knäckt yta som öppnar för många olika lösningar. Du kan bygga raka, svängda, enkelsidiga, dubbelsidiga, fristående murar eller planteringskärl och trädringar. Enkel och lätt att bygga med tack vare den låga vikten på varje sten, och spåren som låser i varandra.

Muren finns i de fem färgerna grått, svart, terrakotta, röd/svart och svartpeppar. I sortimentet ingår normalsten, toppsten, hörnsten och den dekorativa belysningsstenen.

Stackstone är lämplig som stödmur upp till 60 cm.

Bya-muren matchar det övriga Bya-sortimentet, och därmed går det enkelt att skapa en snygg och enhetlig utemiljö. Bya-muren är lämplig som stödmur upp till ca 70 cm.

I likhet med Stackstone är Pisa-muren försedd med spår och klackar vilket gör att stenarna låser i varandra och därmed skapar en väldigt stabil mur. Med jordarmering kan man bygga Pisa-muren cirka 10 meter hög, men hemma i villaträdgården efterfrågas detta sällan, så där går det att bygga den cirka 100 cm hög utan att behöva armera den. Även Pisa-muren har en knäckt yta och finns i normalsten, toppsten hörnsten, radiesten och belysningssten.

Dolomit Stödmur är ett komplett mursystem med normalblock, hörn- och avslutningsblock samt en topplatta med knäckt front. Den stabila muren kan användas både som enkel planteringslåda i trädgården och som hög stödmur runt tomten.

Den enkelsidiga muren har en modern design som passar i de flesta trädgårdsmiljöer. Muren är enkel att montera och man kan ta ut svängarna rejält, utan att använda specialblock. Muren är konstruerad för att tåla tunga belastningar vilket gör den optimal som hög stödmur, till exempel för att ta upp nivåskillnader i trädgården. Med Geoloc® låskilar kan muren byggas antingen vertikal eller med svag lutning.

För att se våra övriga murstenar - besök vår hemsida!

Läs mer om Murar på företagets hemsida

Starka Betongindustrier KB
Hemsida: www.starka.se

Starka Betongindustrier KB

Starka Betongindustrier är tillverkare och leverantör av bland annat: byasten, markbetong, betongplattor, trädgårdsplattor, marksten, trädgårdsmurar med mera. Välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl.

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet.

Starka har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

Service, Kvalitet, Nytänkande i Betong! Kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet!
Starka Betongindustrier strävar efter att erbjuda det bästa alternativet på marknaden.