AB Joma > Murverksarmering & bistål

Murverksarmering & bistål

Joma AB är leverantör av bistål för murverksarmering. Armeringsenheten utgörs av två längsgående, kalldragna parallella stänger med cirkulärt tvärsnitt.


Stängerna är på jämna avstånd förenade med insvetsade tvärpinnar som har rektangulärt tvärsnitt. Dimensioner och toleranser framgår av tabell 1. Bi 40ob och Bi 56ob är obehandlat.Bi 40fz är efter tillverkning försedd med ett zinkskikt på 45 mµ. Bi 40eb är belagt med min 80 mµ epoxi.Bi 37rf är av rostfritt material (SS 2331).

JOMA AB - specialisten på plåt och tråd. Vi tillverkar byggbeslag och kramlor för byggnadsindustrin. Riktar, kapar och bockar tråd. Vi arbetar i rostfritt/rostfritt syrafast. Försäljning av tråd. Tillverkning av produkter efter kundspecifikation. Vi erbjuder även produkter inom murverksarmering och spännband.

Läs mer om Murverksarmering & bistål på företagets hemsida

AB Joma
Hemsida: www.joma.se

AB Joma

JOMA AB är en tillverkare och leverantör av byggbeslag, fästelement, murverk, spikplåt, takfästen med mera..

JOMA AB - For a Better Connection. Vi tillverkar byggbeslag och kramlor för byggnadsindustrin. Riktar, kapar och bockar tråd. Vi arbetar i rostfritt/rostfritt syrafast. Försäljning av tråd. Tillverkning av produkter efter kundspecifikation. Vi erbjuder även produkter inom murverksarmering och spännband.

Jomas fabrik och huvudkontor är belägen i Målskog i den mycket expansiva och företagsrika Gnosjöregionen, en region som präglas av entreprenörsanda och innovationskraft. Bearbetning av rostfritt material är en del av företagets specialiteter. Jomas stora lagerkapacitet och höga servicegrad garanterar snabba leveranser av standardsortiment.

Maskinparken omfattar excenterpressar med en kapacitet på upp till 225 ton. Dessutom maskiner för spiktillverkning, cnc, styrd trådbockning, riktning och kapning av tråd. Företaget har egen verktygsavdelning, konstruktionsavdelning och el- avdelning.

Produkterna marknadsförs och försäljes på den nordiska och europeiska marknaden.

JOMA AB arbetar i hela Sverige och är en del av EBIM-Gruppen.