Unisport Scandinavia AB > Näridrottsplats

Näridrottsplats

Anpassad för olika bollsporter fungerar näridrottsplatsen / multiarenan som en mötesplats med möjlighet att kombinera aktivitet och social samvaro.

Våra anläggningar ger möjlighet till flertalet olika idrotter och finns i flera olika material som metall, trä, aluminium eller i en kombination mellan dessa. Standardmåtten är mellan 17x9 upp till 43x20 meter men finns att beställa efter specifika mått. Alla modeller är tillverkade med stort fokus på säkerhet.

Unisport Scandinavia har lagt stor fokus på säkerheten där vi ser till att det inte finns några skarpa kantskruvar som man kan skada sig på och materialvalet uppfyller de strängaste krav. Konstgräset som används är detsamma som läggs på ordinarie fotbollsplaner, men med kortare stråhöjd. Det slitstarka gräset fylls med sand, i vissa fall sand och gummigranulat.

Läs mer om Näridrottsplats på företagets hemsida

Unisport Scandinavia AB
Hemsida: www.unisport.com

Unisport Scandinavia AB

Unisport är marknadsledande i Skandinavien inom sportbeläggning och läktarsystem. Med lång erfarenhet samt
ett ledande och innovativt arbete kring produktutveckling skapar vi de bästa förutsättningarna för utövare på både
bredd- och elitnivå. Vi är din trygga samarbetspartner med helhetsansvar, från rådgivning till slutförd installation.
Unisport driver egen entreprenad med läggning av sportgolv, konstgräs, tennisbanor samt linjemarkering till idrottshallar. Vår entreprenad har mångårig erfarenhet vilket ger trygghet till dig som kund gällande kvalitetssäkring, garantier och färdigställande i rätt tid.

Unisport driver en egen entreprenad med läggning av sportgolv, tennisbanor, konstgräs, gummimattor samt linjemarkering i idrottshallar.