SILJAN Wood Products AB > Nature

Nature

Obehandlat trägolv Nature från Siljan Wood Products AB. Nature handlar om skogarna runt om Siljan och praktfull senvuxen fura och gran som efter hundra år ger oss vackra golv.


Trägolv har använts i generationer och är fortfarande lika populärt som förr. De massiva golven är sköna att gå på och ger ett miljövänligt inomhusklimat. De åldras med patina och lever med oss. De har förmåga att självläka till viss del och tål flertalet slipningar. Nature levereras obehandlat och du väljer själv den efterbehandling som du önskar.

Detta golv finns i både massiv furu och massiv gran och produceras i tjocklekarna 14, 20, 25 och 30mm.

Nature finns även som lamellparkett i furu och har då tjockleken 14mm.

Läs mer om Nature på företagets hemsida

SILJAN Wood Products AB
Hemsida: www.siljan.com

SILJAN Wood Products AB

Siljan Wood Products är Europas ledande tillverkare av massiva furugolv,grangolv, ekgolv, furulamell, väggpanel mm. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför panel- och trägolvsystem under det egna varumärket SILJAN. Företaget ingår i SILJAN-koncernen och har produktionsenheter i Mora och Särna i Dalarna samt säljkontor i Mora, Stockholm, Göteborg och Karlskrona. Koncernen omsätter cirka 1 000 MSEK och ligger i ett av landets bästa skogsvarudistrikt.

Askgolv, bastupanel, ekgolv, furugolv, furupanel, golv, grangolv, granpanel, inomhuspanel, lackat golv, massiva trägolv, oljat golv, panel, takpanel, trägolv, träpanel, väggpanel.