Akzo Nobel Decorative Coatings AB > Nordsjö Nordic Light

Nordsjö Nordic Light

Nordic Light är Nordsjös vitaste, helmatta väggfärg för målning inomhus. Tack vare den unika Lumitec teknologin reflekterar Nordic Light upp till 40% mer ljus.

Detta gör att rummet verkar ljusare och belysning kan reduceras med upp till 20% men ändå upplevas som lika ljust, vilket ger en energisparande effekt. Nordic Light är avsedd för målning inomhus där man önskar en elegant, extramatt och ljus yta. Användningsområden är väggar i sovrum, vardagsrum, kontorsrum eller liknande utrymmen.

Nordsjö Nordic Light uppfyller även kraven för miljömärkningarna Svanen, EU Ecolabel och Astma & Allergiförbundet.

Läs mer om Nordsjö Nordic Light på företagets hemsida

Akzo Nobel Decorative Coatings AB
Hemsida: http://www.nordsjoprofessional.se/

Akzo Nobel Decorative Coatings AB

Nordsjö, som är en del av Akzo Nobel koncernen, är en av Nordens största färgtillverkare. Nordsjö har ett komplett sortiment av färg och färgnära produkter för målning både inomhus och utomhus. Så långt det är tekniskt möjligt utan att färgens skyddande egenskaper går förlorade, är Nordsjös produkter vattenburna. Nordsjö lanserade hösten 2010 Sveriges första spackel märkt med miljömärkningen Svanen. Inför våren 2014 lanserade Nordsjö ett nytt sortiment, Nordsjö Professional, speciellt utvecklat för proffsmålare.

Här kan du se ett urval av vårt sortiment, besök gärna Nordsjös hemsida för att se hela sortimentet http://proffs.nordsjo.se/