Akzo Nobel Decorative Coatings AB > Nordsjö Professional P25

Nordsjö Professional P25

Nordsjö Professional P25 är en mycket slitstark, halvmatt akrylatväggfärg med utmärkt täckförmåga.

Den ger en modern yta och lämpar sig extra bra vid nyproduktion och miljöer som utsätts för stora påfrestningar. Professional P25 är avsedd för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, byggplattor av olika slag, glasfiberväv m.m. Främsta användningsområde är väggar i kök, korridorer, samlingsrum, kontor, skolor, sjukhus och industrier där man önskar en halvmatt yta med god tvättbarhet.

Professional P25 är en del i Nordsjö Professional P-Serien som finns i glanserna 6, 10 och 25.

Läs mer om Nordsjö Professional P25 på företagets hemsida

Akzo Nobel Decorative Coatings AB
Hemsida: http://www.nordsjoprofessional.se/

Akzo Nobel Decorative Coatings AB

Nordsjö, som är en del av Akzo Nobel koncernen, är en av Nordens största färgtillverkare. Nordsjö har ett komplett sortiment av färg och färgnära produkter för målning både inomhus och utomhus. Så långt det är tekniskt möjligt utan att färgens skyddande egenskaper går förlorade, är Nordsjös produkter vattenburna. Nordsjö lanserade hösten 2010 Sveriges första spackel märkt med miljömärkningen Svanen. Inför våren 2014 lanserade Nordsjö ett nytt sortiment, Nordsjö Professional, speciellt utvecklat för proffsmålare.

Här kan du se ett urval av vårt sortiment, besök gärna Nordsjös hemsida för att se hela sortimentet http://proffs.nordsjo.se/