Åhmans i Åhus AB > Nya Hisskorgar

Nya Hisskorgar

Sedan 1920-talet har Åhmans tillverkat hisskorgar och hisskorg-inredningar. Idag är vi som fristående leverantör marknadsledande i Norden. Vårt sortiment är brett. Allt från prisvärda bostadshissar till exklusiva panoramahisskorgar levereras till olika delar av världen.

Senaste tillskottet i vårt sortiment är en serie hisskorgar (Åhmans Bas, Extra och Lyx) som bygger på en modulariserad produktionsteknik. Fördelen för dig är att vi kan erbjuda personligt anpassade hisskorgar till priser som är mycket konkurrenskraftiga – utan att göra avkall på våra höga kvalitetskrav och vår devis, Snyggare Hissar.

Läs mer om Nya Hisskorgar på företagets hemsida

Åhmans i Åhus AB
Hemsida: http://www.ahmans.se

Åhmans i Åhus AB

Åhmans Åhus, grundat 1860, är idag ledande oberoende tillverkare av hisskorgar och hissinredningar i Skandinavien. Familjeföretaget med ca 45 anställda bedriver bl.a. en egen konstruktionsavdelning, snickerier och metallbearbetning. Vi har en mångårig erfarenhet av utlandsleveranser och montering på plats. Försäljning av hissar för ny- och ombyggnadsobjekt äger rum genom auktoriserade hissinstallatörer, vilka även ansvarar för leveransen till beställaren.