Byggra.se > Nybyggnation

Nybyggnation

Vi hjälper er från start till slut i din investering

Är ni byggherre och vill bygga ett nytt flerfamiljshus? Kanske radhus eller varför inte parhus? Vilket du än väljer att investera i, så är det ett klokt val av er att investera i fastigheter. Det är en både enkel och långsiktig investering, men framför allt en begränsad risk jämfört med övriga investeringar i den rådande bostadsbristen. Vi hjälper er från start till slut i din investering.

Läs mer om Nybyggnation på företagets hemsida

Byggra.se
Hemsida: www.byggra.se

Byggra.se

Byggra drivs av ett komplett byggföretag beläget i Vasastan i Stockholm. Med lång och bred kunskap inom byggsektorn agerar vi totalentreprenörer med verksamhet inom Storstockholm med omnejd, så som Nynäshamn, Trosa, Södertälje och Uppsala. Vi har en välfungerande organisation av yrkeskunniga medarbetare, modern utrustning, goda arbetsmetoder samt ett brett kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer. Vi riktar oss mot privatpersoner, företag och föreningar.

Byggra erbjuder ett brett urval av tjänster som motsvarar just era behov. Vi utför bland annat nyproduktioner, om- och tillbyggnader, renoveringar, service och reparationer men också försäkringsärenden. Vi tar oss an varje projekt med omsorg.

Vi är välutbildade, sakkunniga och innehar gedigen kunskap med massiv erfarenhet från byggbranschen. Förutom det har vi ett oförlikneligt öga för konst och konstruktion. Ideligen genomgår vi dessutom ett flertal kompetenshöjande utbildningar och kurser anordnande av ansvariga branschorganisationer. Med iver strävar vi oavbrutet efter att öka den kunskap och erfarenhet vi redan besitter.