SILJAN Wood Products AB > Oak tree

Oak tree

Trägolv Oak tree i ekhybrid och lamellparkett från Siljan Wood Products har ett livfyllt mönster och en vacker färgton. Ek har i alla tider ansetts som ett exklusivt träslag och används än idag i miljöer med krav på exklusivitet och slitstyrka.


Eken växer långsamt, därför kan du räkna med att ett ekgolv är minst 150 år.

Detta golv finns massivt obehandlat i tjockleken 21mm, som oljad lamellparkett i 15mm och som lackad lamellparkett i 16mm tjocklek.

Läs mer om Oak tree på företagets hemsida

SILJAN Wood Products AB
Hemsida: www.siljan.com

SILJAN Wood Products AB

Siljan Wood Products är Europas ledande tillverkare av massiva furugolv,grangolv, ekgolv, furulamell, väggpanel mm. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför panel- och trägolvsystem under det egna varumärket SILJAN. Företaget ingår i SILJAN-koncernen och har produktionsenheter i Mora och Särna i Dalarna samt säljkontor i Mora, Stockholm, Göteborg och Karlskrona. Koncernen omsätter cirka 1 000 MSEK och ligger i ett av landets bästa skogsvarudistrikt.

Askgolv, bastupanel, ekgolv, furugolv, furupanel, golv, grangolv, granpanel, inomhuspanel, lackat golv, massiva trägolv, oljat golv, panel, takpanel, trägolv, träpanel, väggpanel.