DLH Sverige AB > Omålad fasadskivor-, sockelskivor av fibercement

Omålad fasadskivor-, sockelskivor av fibercement

DLH Sverige AB är leverantör av omålade fasadskivor och sockelskivor av fibercement.


Det nordiska klimatet med sina fyra årstider är både kallt, varmt, vått och torrt. Varierande väderlekar ställer höga krav vad gäller flexibilitet och hållbarhet på byggnadsmaterial. LTM Solida är en mångsidig byggskiva anpassad för krävande konstruktionsprojekt i en tuff omgivning. Materialet i LTM Solida är urstark och frostsäker fibercement som utmärker sig på en rad olika områden.

Läs mer om Omålad fasadskivor-, sockelskivor av fibercement på företagets hemsida

DLH Sverige AB
Hemsida: http://www.dlh.se/

DLH Sverige AB

DLH Sverige AB är leverantör av fibercementsskivor, byggskivor, terassgolv, våtrumsskivor, cementbaserade skivor och fasasdskivor mm.

DLH Sverige AB har bildats av de sammanslagna DLH- ägda svenska företagen Karl Ljungberg AB och Palma Byggrossisten AB som i huvudsak har haft bygghandel som kundkrets och av AB Bohmans Fanérfabrik, Fanérkompaniet AB samt Olle Zettergren AB som samtliga har haft industriella köpare som kundkrets.

Från våra lager runt om i Sverige kommer vi att serva handlare och industrikunder med ett enastående sortiment av skivor och massivträ.

Fasadskivor, Fasadskiva, Skiva, Skivor, Fibercementskivor, Fibercementskiva, Cementskivor, Cementskiva, Byggskivor, Byggskiva, Vindskyddsskiva, Vindskyddsskivor, Terrassgolv; Golv, Terrasser.