Welin & Co AB > OrganoWood

OrganoWood

Miljöklassat svenskt träskydd för nytt eller gammalt trä utomhus. Alternativ till olja som ger len yta och naturlig grånad.

Träskyddssystemet består av OrganoWood Flam- & rötskydd och OrganoWood Smuts- & vattenskydd som ger obehandlat virke ett effektivt träskydd med mycket bra vattenavvisande egenskaper. Virket blir även lättare att rengöra, får mindre risk för ytlig påväxt och mögel. Risken för sprickbildning minskar.

Läs mer om OrganoWood på företagets hemsida

Welin & Co AB
Hemsida: www.welinoco.com

Welin & Co AB

Kvalitet och kunskap, skydd och försköning i mer än 80 år. Welin & Co har sedan starten 1936 arbetat med försäljning av kvalitetsprodukter för ytbehandling av trä, sten och andra naturmaterial.

Naturliga produkter av hög kvalitet
Osmo Hårdvaxolja, Timberex träolja, Gammeldags Trälut, Gammeldags Träsåpa, Organowood utomhusskydd för trä och Welin tillbehör är exempel på produkter i vårt sortiment. Naturliga produkter av hög kvalité är viktigt för oss, men minst lika viktigt är förmedling av kunskap.

Återförsäljare väljer vi med omsorg och utbildar med jämna mellanrum, så de i sin tur kan förenkla för slutkunden. Vi ger också alltid support via hemsida, mail och telefon.