Tovenco AB > Överluftsdon

Överluftsdon

Tovenco AB är tillverkare av ventilation och luftrening. Överluftsdon ÖV används i lokaler med krav på övertryck eller undertryck, t ex renrum, laboratorier, slussar och dylikt.

Funktion Överluftsdonet säkerställer över- eller undertryck mellan lokaler. Donet är försett med en reglerbar motvikt för inställning av differenstrycket över donet. Donets teleskopanslutning möjliggör montage i väggar med varierande tjocklek. Utförande Donet tillverkas i flera storlekar. Materialet består av 1,5 mm elförzinkad plåt, pulvermålad vit RAL 9010. Kan även erhållas i rostfritt stål EN 1.4301 med slipad yta. Utförd med lagrad axel och justerbar vikt.

Läs mer om Överluftsdon på företagets hemsida

Tovenco AB
Hemsida: https://www.tovenco.se/

Tovenco AB

Sedan starten under 1970-talet har vårt familjeägda verkstadsföretag utvecklats från en mindre specialiserad verksamhet till ett stabilt företag med bredd. Några av våra modeller har funnits i vårt sortiment i snart 30 år och är fortfarande storsäljare på marknaden. Det ger ett bra betyg för vår kvalité och tidsenliga design. Vår produktion såväl som huvudkontor, lager och verkstad är strategiskt placerad i Hedesunda 4 mil söder om Gävle, med närhet till hela landet.
Vår affärsidé bygger på genuin kvalitet, lång erfarenhet och personlig service. Vi arbetar ständigt för att hålla oss uppdaterade med den senaste teknologin vad gäller material, tystgående fläktar och effektiv belysning. Vi använder LED-belysning och EC-motorer som standard i våra bostadskåpor.
Vi kan med stolthet säga att vi är ensamma på marknaden med designkåpor med volymdel för centralventilation. Dessa kåpor är utvecklade för att tillgodose marknadens efterfrågan på bättre funktion för lägenheter.
Genom kundanpassade lösningar och oändliga färgval kan Tovenco tillhandahålla ett sortiment av kåpor och fläktar som passar alla.
Tovenco är även en komplett samarbetspartner då det kommer till plåtarbeten, ventilation och luftreningssystem för storkök. Vi ställer höga krav på prestanda och material som uppfyller normer inom professionell livsmedelsindustri. Tack vare vår specialisering kan vi också utföra legoarbeten i rostfritt, aluminium och svartplåt.
Moderna maskiner tillsammans med erfaret hantverk och kompetenta tillverkare skapar produkter i högsta kvalitet.
Det kan du lita på!