Unisport Scandinavia AB > Padel

Padel

Padel är en av de snabbast växande sporterna i världen och är en kombination av tennis och squash som med fördel kan spelas både inom- och utomhus.


Padel – vi ger dig framtidens racketsport
Med en storlek på ca 200m2 kräver en padelbana minimalt med plats i jämförelse med t ex en tennisbana. På samma yta som en tennisbana kan man anlägga tre padelbanor med plats för 12 aktiva spelare samtidigt.

Vi på Unisport kan hjälpa dig från markarbete till spelklar padelbana. Vi har tagit fram nya koncept för utomhusbruk där det ställs stora krav på konstruktion och underlag för att klara de väderförhållanden som vi har i Skandinavien. Vi utför installation av både inom- och utomhusbanor.

Unisport är leverantör till Svenska Padelförbundets anläggning i Båstad.

Läs mer om Padel på företagets hemsida

Unisport Scandinavia AB
Hemsida: www.unisport.com

Unisport Scandinavia AB

Unisport är marknadsledande i Skandinavien inom sportbeläggning och läktarsystem. Med lång erfarenhet samt
ett ledande och innovativt arbete kring produktutveckling skapar vi de bästa förutsättningarna för utövare på både
bredd- och elitnivå. Vi är din trygga samarbetspartner med helhetsansvar, från rådgivning till slutförd installation.
Unisport driver egen entreprenad med läggning av sportgolv, konstgräs, tennisbanor samt linjemarkering till idrottshallar. Vår entreprenad har mångårig erfarenhet vilket ger trygghet till dig som kund gällande kvalitetssäkring, garantier och färdigställande i rätt tid.

Unisport driver en egen entreprenad med läggning av sportgolv, tennisbanor, konstgräs, gummimattor samt linjemarkering i idrottshallar.