Jeltec Produktion AB > Påklädningsbänk Helan

Påklädningsbänk Helan

Jeltec AB är tillverkare av av- och påklädningsbänkar. Helan är en specialutformad påklädningsbänk som underlättar av- och påklädning. Finns i färgerna Björk, Vit, Blå och Röd.

Med våra av- och påklädningsbänkar sparar du din rygg när du hjälper barnen med kläderna. Som arbetshjälpmedel har vi tagit fram specialutformade modeller av arbetsbänkar som underlättar arbetet med av- och påklädning av barnen i hall och tambur.

Helan är en specialutformad arbetsbänk som underlättar av- och påklädning. Finns i färgerna Björk och Vit.

Läs mer om Påklädningsbänk Helan på företagets hemsida

Jeltec Produktion AB
Hemsida: www.jeltec.se

Jeltec Produktion AB

Vi gör jobbet lättare

I snart 30 år har vi på Jeltec byggt arbetshjälpmedel och skötbord med en tydlig ergonomisk profil. Produkter som förhindrar förslitnings- och belastningsskador och som gör jobbet lättare. Många kunder uppskattar att vi har korta leveranstider, därför finns de flesta av våra produkter ’’hemma på hyllan’’ för leverans inom några dagar.

Vi gör ofta kundanpassade speciallösningar av olika slag. Därför vågar vi påstå att vi kan hjälpa dig även om dina behov/önskemål inte tillgodoses av vårt standardsortiment. Ring oss på 013-14 83 00 så vi får tala närmare om just dina specifika önskemål.

Håll utkik efter CE-märkningen på våra produkter – det garanterar dig en säker produkt!