Constructor Sverige AB > Pallställ

Pallställ

Constructor Sverige AB har tillverkning av bla olika typer av pallställ.


Pallställ - är den vanligaste lagerinredning för pallgods och används såväl vid plockning från pall som vid uttag av hela pallar. Constructor har även ett omfattande tillbehörsprogram för säkerhet och ergonomi som till exempel utdragsenhet och påkörningsskydd. Constructors pallställ P90 är grundstommen till vårt vida produktsortiment.

Läs mer om Pallställ på företagets hemsida

Constructor Sverige AB
Hemsida: www.constructor.se

Constructor Sverige AB

Constructor Sverige AB har tillverkning och försäljning av av lagerinredningar, hyllställ, pallställ, djupstapling, arkivinredningar mm.

Inom Constructors sortiment av lagerinredning återfinns allt från hyllställ HI280 och förvaringsskåp Lock till avancerade lagerautomater som paternosterverk och hissautomater. Här finner du såväl enkla pallställ P90 Silverline som höglager, djupstapling, rullfack eller utdragsenheter. Inom området lagerinredning finns även grenställ och rollrack för långgodsförvaring. Vi har entresoler och industriväggsystem och en hel mängd varianter på specialförvaring, där produkter som däckställ, HI280 Butik och mobila pallställ speglar användningsområdena. Våra produkter håller hög kvalitet och hyll- och pallställskoncepten följer de nya europeiska FEM-normerna.

Under affärsområdet Arkivinredning har vi det världsledande varumärket Compactus® som är tätpackningens dominant. Compactus® kompaktarkiv finns i ett flertal varianter - för kontorsinredning och arkivinredning, för bibliotek och butiksförvaring och för förvaring
inom sjukhus. Inom produktområdet Arkivinredning har vi möbler för källsortering, Ekoline, möbler för postsortering, Postline och Säkerhetsskåp. Produkter för museiförvaring och även traditionella kontorshyllor, väggfasta hyllor eller fristående hyllsystem ingår i sortimentet.