HIAK AB > Panelsystem - inbyggnader

Panelsystem - inbyggnader

Vårt ljudisolerande panelsystem är utvecklat för att ge korta byggtider. HIAK AB levererar allt från materialsatser till nyckelfärdiga inbyggnader.


HIAK har lång erfarenhet av ljudisolerade inbyggnader till alla branscher. Utvecklat för krävande miljöer med krav på hög hållbarhet och god ljudisolering. Inget projekt är för stort eller för litet och kundanpassning tillhör vår specialitet.

Läs mer om Panelsystem - inbyggnader på företagets hemsida

HIAK AB
Hemsida: www.hiak.se

HIAK AB

HIAK AB, Hedemora industriakustik, är levererantör och installatör av bla bullerdämpning för kontor, manöverrum och väggsystem, ljuddörrar, ljuddämpare för industri mm.

Vi är ett företag med 50 års erfarenhet av bullerdämpning. Dessa år av leveranser och installationer har gett oss en mycket bred erfarenhet och möjlighet att utveckla företaget i takt med de krav som marknaden ställer.

HIAK levererar bullerdämpande produkter till de flesta applikationsområden, från lösningar av enklare bullerproblem till leveranser med komplicerade problemställningar.

Vi är ett certifierat företag enligt ISO 9001:2000 och i ISO 14001:2004.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och pålitlighet.

Vi lämnar ljudgaranti på våra leveranser.

Manöverrum, personalrum, pausrum, maskininbyggnader, ljuddörrar, industriljuddämpare, bullerväggar. Intern bullerdämpning,
extern bullerdämpning.