HIAK AB > Panelsystem - manöverrum

Panelsystem - manöverrum

Ljudisolerade panelsystem för manöverrum från HIAK AB. HIAK är specialisten på tysta och vibrationsisolerade rum i produktionsnära miljöer.


Fria från vibrationer och buller är de en arbetsplats att trivas i. Rummen levereras som byggsats för montage på plats eller färdigmonterade från vår fabrik. Genomtänkta, effektiva och snygga. Dessutom är de snabbt på plats.

Inget Manöverrum är för stort eller litet, vi klarar de flesta miljöer. Nyckelfärdiga lösningar med el, kyla, ventilation och inredning kan erbjudas om kunden önskar. Vi hjälper gärna till med utformning av manöverrummet samt utför ljud- och vibrationsmätningar.

Läs mer om Panelsystem - manöverrum på företagets hemsida

HIAK AB
Hemsida: www.hiak.se

HIAK AB

HIAK AB, Hedemora industriakustik, är levererantör och installatör av bla bullerdämpning för kontor, manöverrum och väggsystem, ljuddörrar, ljuddämpare för industri mm.

Vi är ett företag med 50 års erfarenhet av bullerdämpning. Dessa år av leveranser och installationer har gett oss en mycket bred erfarenhet och möjlighet att utveckla företaget i takt med de krav som marknaden ställer.

HIAK levererar bullerdämpande produkter till de flesta applikationsområden, från lösningar av enklare bullerproblem till leveranser med komplicerade problemställningar.

Vi är ett certifierat företag enligt ISO 9001:2000 och i ISO 14001:2004.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och pålitlighet.

Vi lämnar ljudgaranti på våra leveranser.

Manöverrum, personalrum, pausrum, maskininbyggnader, ljuddörrar, industriljuddämpare, bullerväggar. Intern bullerdämpning,
extern bullerdämpning.