Slottsbro AB > Park- och gatumöbler

Park- och gatumöbler

Slottsbro AB är tillverkare av parkmöbler och gatumöbler som består av en rad olika bänkar, soffor och bord.


Lek- och campingbord för såväl vuxen som ung, barnmöbelgrupp Kronan som inspirerar till lek, eller vår populära Anitaserie med bänk, bord och soffa tillverkad i järnvitriolad lärk.

Lärk och högtryckslaminat, HPL dominerar vårt sortiment av park- och gatumöbler. Allt för att kunna erbjuda väderbeständiga och slitstarka produkter.

Flertalet möbler är även försedda med stativ i varmförzinkat polyesterpulverlackerat stål för att erhålla en mycket god kvalitet när det gäller väderbeständighet och rostskydd.

Läs mer om Park- och gatumöbler på företagets hemsida

Slottsbro AB
Hemsida: www.slottsbro.se

Slottsbro AB

Slottsbro AB har tillverkning och försäljning av lekplatsutrustning och parkutrustning för offentlig miljö, idrottsmaterial cykelgarage förrådsbodar mm.

Kunskapen att tillverka lekplatsutrustning har funnits i våra lokaler i 20 år. Vi är flexibla och kan skapa speciallösningar efter kundens specifika behov.

På Slottsbro har vi alltid använt trä som huvudmaterial till våra produkter, och 1990 började vi arbeta i lärkträ. Lärkens naturliga beständighet mot röta gör att den inte behöver behandlas med några giftiga kemikalier. Under årens lopp har vi lärt oss mer och mer om lärkträ och vi blir mer och mer övertygade om lärkens kvaliteter.

Cykelgarage, Cykelställ, Fjäderlek, Gunga, Gungor, Idrottsmaterial, Lekpark, Lekplats, Lekplatsutrustning, Lek- och parkutrustning, Parkbänkar, Parkmöbler, Parksoffor, Parkutrustning, Skateboardramper, Staket,