Storstadens Lås HB > Passersystem

Passersystem

Storstadens Lås i Stockholm erbjuder försäljning och installation av passersystem.


Bewapass/Entro passersystem
Bewapass/Entro är ett passersystem med flera unika och patentsökta lösningar. Det är avsett för såväl små som stora företag, som vill ha en effektiv låsning och kontroll på tillträdet till olika avdelningar och lokaler. Med Bewapass/Entro passersystem slipper man problemet med nycklar, som lätt kan kopieras och komma på avägar. Istället använder man tag eller tag kombinerat med kod.

Allt programmeras och styrs från en vanlig PC. Ute vid dörren placeras kortläsare, som är designade både för att tåla utomhusklimat och för att smälta in i snygga inomhusmiljöer.

Läsarnas knappsatser har inbyggd belysning. Precis som när det gäller övriga Bewatorprodukter så är enkelheten en av de viktigaste ingredienserna i detta passersystem. För trots att Bewapass/Entro kan hantera ända upp till 256 dörrar och 8.000 personer, så är det branchens enklaste passersystem såväl när det gäller installation som handhavande.

Finns även som proxy, beröringsfri läsare. Vi på Storstadens Lås installerar och driftsätter Bewapass/Entro passersystem. Vi gör även all nödvändig låsmontering.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Läs mer om Passersystem på företagets hemsida

Storstadens Lås HB
Hemsida: www.storstadenslas.se

Storstadens Lås HB

Storstadens Lås är ett låsföretag i Stockholm som bl a arbetar med inbrottsskydd, larminstallation, passersystem, utrymningsprodukter samt försäljning och installation av dessa.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, inbrottsskydd, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Vi arbetar för att göra våra kunder nöjda, samt också motsvara försäkringsbolagens och stöldskyddsföreningens krav, och hitta en funktionslösning som tillgodoser alla partners mål.