Lås & Nycklar i Norrköping AB > Passersystem

Passersystem

Lås & Nycklar i Norrköping AB utför installation av passersystem och passagekontroll.


Idag ställs höga krav på säkerheten när det gäller kontroll av vem som ska få tillträde till olika utrymmen inom företag. Med ett elektroniskt styrt lås kopplat till kortläsare kan man, utan att dela ut fler nycklar eller göra ingrepp i låssystemet, effektivt styra tillträde till utrymmen och samtidigt få registrering på av vem och när tillträde skett. Samma funktion kan man få med en elektronisk cylinder. Med dagens passagesystem kan ni styra er låsning på fastigheter belägna på annan ort via internet. Ett enklare och billigare alternativ där säkerhetskraven inte är så höga är att montera ett kodlås eller porttelefoner. T.ex. på trapphusentréer i bostadshus.

Läs mer om Passersystem på företagets hemsida

Lås & Nycklar i Norrköping AB
Hemsida: www.lasonycklar.se

Lås & Nycklar i Norrköping AB

Lås & Nycklar AB är ett låsföretag som arbetar med: larminstallation, nyckeltillverkning, säkerhetsdörrar mm i Norrköping, Linköping, och Nyköping med omnejd.

Lås & Nycklar AB är ett serviceföretag med kunden i fokus. De arbetar med försäljning, montering, reparationer, service av lås, nycklar, dörrstängare, dörrautomatiker, låsöppningar, fasta galler, rulljalusier, kassaskåp, kodlås, passersystem, inbrottslarm, brandlarm, övervakningskameror och dörrar.