Pax AB > PAX handdukstorkar

PAX handdukstorkar

PAX Electro Products är leverantör av handdukstorkar. Exklusiva, funktionella & energismarta handdukstorkar från PAX Electro Products


Tänk dig att alltid ha tillgång till en torr, varm och skön handduk efter duschen. Har du en gång upplevt känslan av en varm handduk förstår du vad vi menar. Även din handduk mår bra av att snabbt få torka på en PAX handdukstork. Risken att den blir "sur" och luktar illa minskar, och den behöver inte heller tvättas lika ofta.

Handdukstorken - för en bättre innemiljö
Värmen i PAX handdukstorkar bidrar till luftrörelsen i badrummet. Något som är viktigt inte minst på sommaren då luftfuktigheten är som högst och värmegolvet vanligtvis är avslaget. En PAX handdukstork i kombination med en aktiv ventilation bidrar till ett bra luftklimat och minskar risken för mögelangrepp. Ett bra klimat i badrummet gör att både de boende och huset mår bra.

Svensk design
Sätt din prägel på ditt badrum med PAX breda utbud av handdukstorkar. Här hittar du den praktiska och funktionella TR-familjen i olika former, färger och storlekar. Här finns också den exklusiva jazz & blues-serien och den svängbara TRS-serien.

colour line - en färgstark nyhet
Nu lanseras vår nya serie colour line. PAX jazz & blues finns nu, förutom i krom, även i en elegant mattsvart finish med silverlackerade fästen (läs mer). Serien PAX TR-familj kan beställas i en stilfull aluminiumeloxering med färgerna rött, blått, gult eller svart. PAX kromade och vita TR-modeller finns förstås kvar. Väggfästet till våra svängbara handdukstorkar PAX TRS kan nu erhållas i tre olika färger, krom, vitt alternativt svart.

Energismart
Genom att välja en PAX handdukstork med smarta energisparfunktioner, t.ex. jazz & blues eller TRS electronic, kan du glädjas åt lägre elräkningar och ändå få varma och torra handdukar, och en bättre innemiljö. De smarta funktionerna gör att handdukstorkens sköna värme kan anpassas till familjens behov och duschtider utan att behöva vara på dygnet runt.

Eluppvärmning via värmekabel
Energieffektiv eluppvärmning via värmekabel är egenskapen som förenar samtliga PAX handdukstorkar. Denna skapar stora fördelar bl.a. genom att torkarna kan utnyttjas helt oberoende av om husets radiatorkrets (eller ev. varmvatten-cirkulation/VVC) är i drift eller ej. Torkarna blir snabbt varma vilket är speciellt bra under sommaren.

Läs mer om PAX handdukstorkar på företagets hemsida

Pax AB
Hemsida: www.pax.se

Pax AB

Pax är marknadsledande i Norden på badrumsfläktar och handdukstorkar. Stor kraft läggs på utveckling av moderna, energisnåla och högkvalitativa produkter med fokusering på design i nära kontakt med slutkunden. Pax produkter kännetecknas av innovation med hög kvalitet och funktionell design. Pax produkter skapar inte bara bättre miljö i hemmet, de skall dessutom belasta miljön så lite som möjligt vid drift, tillverkning och leverans.

Hjärtat i verksamheten finns i den sörmländska orten Hälleforsnäs (mellan Flen och Eskilstuna). Här finns både fabrik och huvudkontor.