Pax AB > PAX Ventiler

PAX Ventiler

PAX Electro Products är leverantör av ventiler, väggventiler, fönsterventiler och tilluftsventiler. Friskt inomhusklimat med Pax Ventiler.


Vad är väl mer naturligt än att andas? Vi gör det alla utan att ens tänka på det. Att vi samtidigt tillbringar allt mer tid inomhus borde innebära att vi ska ställa höga krav på luftkvaliteten i våra hus.

Många glömmer dock att även huset måste andas för att de som bor i det ska få ett bra inomhusklimat. Att luft som håller hög fuktnivå (t.ex i badrummet vid duschning), behöver blåsas ut, skriver de flesta under på. Att vädra ut lite extra i anslutning till toalettbesöket är också en naturlig åtgärd.

Men det är först när motsvarande luftmängder även släpps in i huset, som andningsprocessen balanseras. Med PAX Tilluftsventiler kommer rätt luftmängd in i huset på ett kontrollerat sätt. Välj mellan PAX Väggventiler och PAX Fönsterventiler som båda är konstruerade för att ge en naturlig luftspridning utan obehag.

Läs mer om PAX Ventiler på företagets hemsida

Pax AB
Hemsida: www.pax.se

Pax AB

Pax är marknadsledande i Norden på badrumsfläktar och handdukstorkar. Stor kraft läggs på utveckling av moderna, energisnåla och högkvalitativa produkter med fokusering på design i nära kontakt med slutkunden. Pax produkter kännetecknas av innovation med hög kvalitet och funktionell design. Pax produkter skapar inte bara bättre miljö i hemmet, de skall dessutom belasta miljön så lite som möjligt vid drift, tillverkning och leverans.

Hjärtat i verksamheten finns i den sörmländska orten Hälleforsnäs (mellan Flen och Eskilstuna). Här finns både fabrik och huvudkontor.