Safe Side International AB > Peekaboo Memo

Peekaboo Memo

Safe Side International AB har försäljning av barngrindar. Peekaboo Memo är en barngrind för öppningar upp till 140 cm bredd.

Peekaboo Memo är en hög grind. Tillse att grinden får plats under trappans ledstång. Observera att om det finns foder på väggen mot golvet så behöver grinden upptill få ett lika tjockt mellanlägg så att det står helt rätt vertikalt. Montera på golv och inte på trappsteg. Den får monteras snett, men låsbeslaget kan då behöva anpassas genom att vinklas.

Vid montage överst i trappa Montera grinden 15 cm från trappans kant eller så långt att ett barn inte kan få en fot under grinden.

Skruvar ska vara av rätt sort för väggmaterialet. De medlevererade är bäst till trä, betong och tegel. Du kan behöva andra bättre anpassade till t ex gips.

Under varm årstid kan grinden användas utomhus.

Garanti under ett år mot fel som härrör från tillverkningen gäller mot kvitto och endast för första köparen.

Testad och godkänd enligt den Europeiska Standarden EN1930:2011

Läs mer om Peekaboo Memo på företagets hemsida

Safe Side International AB
Hemsida: www.safe-side.se

Safe Side International AB

Safe Side International AB arbetar försäljning av produkter för barnsäkerhet: Klämskydd. Klämmskydd. Spisskydd, Elementskydd, barngrind, barngrindar, grind, grind baby, baby grind, barnsäkerhet. Vi levererar till byggföretag, offentlig sektor och privatpersoner.