Thermod AB > Pendeldörrar

Pendeldörrar

Pendeldörr PD

...för kylrum och klimatrum - och alla andra miljöer med dörrar som avskiljare mellan olika temperaturzoner. Stark, tålig och hygienisk.

PD-dörren är ett alternativ till slagdörr i passager som är hårt trafikerade: i skolor, badhus, laboratorier, livsmedelsindustri och liknande.

Det 40 mm tjocka dörrbladet har ett ytlaminat av infärgad glasfiberarmerad polyester, ett material som står emot både väta, slag och slitage. Ytan är slät och lätt att hålla ren, viktigt där hygienen är ett krav. Dörrbladet är isolerat med högtrycksskummat vattenbaserat polyuretan.

PD-dörren levereras med karm av naturanodiserad aluminium, alternativt rostfritt stål eller lackerat stål. Dörren monteras snabbt och enkelt, samtidigt erhålles foderbildning.

PD-dörren har som standard siktruta samt självstängande, underhållsfria gångjärn i polyamid med fast läge för uppställning.

Gångjärn kan naturligtvis också erhållas utan uppställningsläge. Dörren kan också erhållas låsbar med ASSA modullås eller liknande. Dörrbladet levereras som standard i vitt eller grått. Andra kulörer offereras på begäran.

Läs mer om Pendeldörrar på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.