Thermod AB > Pendeldörrar

Pendeldörrar

Pendeldörr PDK

En transparent, stark och underhållsfri pendeldörr i polycarbonat. Den är utvecklad för användning i butiker och industrilokaler som avskiljare och i tempererade slussar

Dörren levereras som standard komplett med karm av aluminium och dörrblad av polycarbonat. Genom sin karmkonstruktion monteras dörren snabbt och enkelt vid ny- och ombyggnad.

Alternativa karmar av rostfritt stål eller lackerad stålplåt kan också erhållas. Dörrens bakkant är försedd med klämskydd som förhindrar klämskador.

Släta ytor utan vassa kanter innebär också lättare renhållning och ökad hygien samt minskar risken för personskador och repning av gods.

Dörrbladet består av 8 mm glasklar polycarbonat som är mycket slagtåligt och slitstarkt. Slitskyddet av svart narvad polycarbonat har en höjd av 800 mm. Dörrren är lättöppnad och har självstängande, underhållfria gångjärn i polyamid och fast läge för uppställning som standard. Gångjärn kan naturligtvis också erhållas utan uppställningsläge.

Läs mer om Pendeldörrar på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.