Flowcrete Sweden AB > Peran

Peran

Flowcrete Sweden AB är tillverkare av industrigolv och butiksgolv. Peran är slitstarka fogfria beläggningar för både industrigolv som till butikgolv.

För både torra och våta miljöer med tung trafik med krav på hög slitstyrka och slagtålighet.

Flowcrete tillverkar ett brett sortiment av fogfria golvbeläggningar som tillfredsställer både den publika och industriella markanden.

Peran STB Compact är lämplig i både torra och våta miljöer med tung trafik, krav på hög slitstyrka och slagtålighet, t ex verkstäder med truckgångar, livsmedelsindustri, storkök, massa- och pappers-industri, fordonsindustri, parkeringsgarage och stormarknader.

Sedan 1968 har Flowcrete Sweden AB utvecklat, tillverkat och marknadsfört ett stort urval fogfria ytbeläggningar för industrier, offentlig miljö och lantbruk. Vårt breda utbud av golv- och väggsystem erbjuder många valmöjligheter vad gäller yta, slitstyrka, halkskydd, kemikalieresistens, färg och mönster. I dag marknadsför vi epoxi-, vinylester-, akryl- och polyuretanbeläggningar. Detta gör oss till en av de främsta fogfria golvleverantören på den skandinaviska och europeiska marknaden.

Läs mer om Peran på företagets hemsida

Flowcrete Sweden AB
Hemsida: www.flowcrete.se

Flowcrete Sweden AB

Flowcrete är en världsledande levererantör av slitstarka golvbeläggningar bla industrigolv, akrylgolv, epoxigolv, och fogfria golv.

Flowcrete Sweden AB är ett dotterbolag till Flowcrete Group Ltd - ett engelskt familjeföretag som på 20 år har vuxit från att vara ett lokalt bolag till en av världens ledande tillverkare av fogfria golv.

I dag marknadsför Flowcrete både epoxigolv, vinylestergolv, akrylgolv med slitstarka polyuretanbeläggningar. Detta gör Flowcrete till den främsta leverantören av fogfria golv på den skandinaviska och europeiska marknaden.

Akrylatdispersion, akryldispersion, akrylgolv, betonggolv, butiksgolv, dammbindning, dekorflingor, designgolv, epoxibeläggning, epoxifärger, epoxigolv, epoximålning, epoxisystem, flingbeläggning, fogfria golv, golvbeläggningar, golvfärg, golvmålning, golvsystem, golvytor, industrifärg, industrigolv, kemikalieresistens, linjemarkeringar, linjemarkeringsfärg, massagolv, membranhärdare, parkeringshus, parkeringshusbeläggningar, peran, slitstarka golvbeläggningar, spackel, specialprimer, terazzo, topplacker, väggfärg,